HILARI SPREMALA ATENTAT?! Prijatelj Klintonovih hteo da UBIJE Donalda Trampa?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HILARI SPREMALA ATENTAT?! Prijatelj Klintonovih hteo da UBIJE Donalda Trampa?! (FOTO)

On je zadržan u pritvoru bez mogućnosti kaucije jer je pretio javnoj ličnosti

Stanovnik Floride uhapšen je jer je u video snimku koji je objavio na internetu pretio da će ubiti novoizabranog predsednika Donalda Trampa, saopštila je danas policija. Policija je navela da je uhapšen i optužen 51-godišnji Dominik Pupolo. .

Na fotografijama objavljenim na tviteru jasno se vidi kako sedi blizu Hilari Klinton, što nam otvara neke nove sumnje.

Florida man >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << who threatened to kill Trump has strong Hillary Clinton ties - https://t.co/xc9qTGLnL9 pic.twitter.com/JFxBhfh1Dk

— Breaking911 (@Breaking911) January 19, 2017

Kako prenosi AP, Pupolo je u ponedeljak na svom Tviter nalogu objavio video u kom poručuje da će "biti na inauguraciji" i da će "ubiti izabranog predsednika Trampa".

BREAKING: Florida man charged with threatening to kill Trump at his #Inauguration was a close family friend of the Clintons. pic.twitter.com/VAs3nggSYJ

— Tennessee GOP (@TEN_GOP) January 19, 2017

Uhapšen je ubrzo posle toga u jednom restoranu. Pupolo je policiji rekao da je beskućnik i priznao je da je objavio preteći video snimak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.