HEZBOLAH OPASNO ZAPRETIO: Osvetićemo se, duplo! Libanci spremaju strahovit UDAR na Izrael?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 19:07

HEZBOLAH OPASNO ZAPRETIO: Osvetićemo se, duplo! Libanci spremaju strahovit UDAR na Izrael?!

Ubijeno je više od 60 boraca Hezbolaha i 10 civila

Poslanik Hezbolaha Ali Fajad rekao je danas da će ta libanska militantna grupa odgovoriti dvostrukom merom na sve izraelske napade na civile. Ovo upozorenje stiglo je nakon napada u kojem su ubijene tri devojčice od 10 do 14 godina i njihova baka u južnom Libanu.

Poslanik Hezbolaha u libanskom parlamentu je na sahrani četvoro civila koji su ubijeni u nedelju na jugu Libana rekao da Hezbolah još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pokazao svoju pravu snagu, preneo je Rojters.

Libanske vlasti su saopštile da je u izraelskom napadu u nedelju pogođen automobil u kojem se nalazila porodica. Izraelska vojska je saopštila da su trupe gađale u Libanu vozilo koje je "identifikovano kao mogući transport za teroriste" i da istražuje objave da je u vozilu bilo civila.

Izrael je saopštio u ponedeljak da je pogodio mete Hezbolaha u južnom Libanu kao odgovor na veliku salvu raketa ispaljenih na gradove na severu Izraela. U sukobima duž izraelsko-libanske granice ubijeno je više od 60 boraca Hezbolaha i 10 civila, rekli su libanski zvaničnici. Istovremeno je ubijeno najmanje sedam izraelskih vojnika i jedan civil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.