HEROJSKI PODVIG GRAĐANA U SKOPLJU: Podigli automobil rukama i pomerili ga da bi prošla HITNA POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 15:43

HEROJSKI PODVIG GRAĐANA U SKOPLJU: Podigli automobil rukama i pomerili ga da bi prošla HITNA POMOĆ (VIDEO)

Kako hitna pomoć nije mogla da prođe, nekima od prisutnih je palo na pamet da "premeste" nepravilno parkirani automobil

Sinoć je grupa građana u Skoplju morala da pomeri pogrešno parkirani automobil "na ruke" u Gradskom parku kako bi prošla Hitna pomoć.

Kako je preneo "360 stepeni", automobil je bio parkiran na nepropisnom mestu, odnosno na jednom od pristupnih ulaza u park. Paralelno parkiranje je dozvoljeno na ulici gde je automobil parkiran, ali na nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta na putu postoji jasan znak za zabranjeno parkiranje, upravo da bi se obezbedio pristup parkiralištu, ako je potrebno.

. Nakon što je Hitna pomoć uspela da prođe uz pomoć okupljenih, vlasnik nepravilno parkiranog automobila se vratio, ali je brzo napustio mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.