HEROJ ILI LUDAK? Skočio iz balona bez padobrana

Izvor: Blic, 08.Dec.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ ILI LUDAK? Skočio iz balona bez padobrana

Adrenalinski zavisnik Anti Pendikainen skočio je bez padobrana iz balona koji se nalazio na 4.000 metara visine iznad Finske.

On se za izvođenje ove vratolomije oslonio na dvojicu opremljenih muškaraca, koji su skočili za njim nakon što je poleteo ka tlu.

"Oduvek sam želeo da skočim bez padobrana, i sada sam to učinio. Ne plašim se ničega – sada planiram da uradim nešto još zabavnije i luđe”, izjavio je Pendikainen za “Caters”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ludak: Skočio iz balona bez padobrana! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2015

Znate šta se desi kada se mozak "udavi" u adrenalinu? Skočiš polugo bez padobrana iz balona koji se nalazio na 4.000 metara visine!..Upravo to je uradio adrenalinski zavisnik Anti Pendikainen iznad Finske...Nije Anti potpuno "lud" - u vratolomiju je poveo dvojicu opremljenih drugara, koji su skočili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.