HARD-ROK: Toma Nikolić ide na koncert Dip parpla!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARD-ROK: Toma Nikolić ide na koncert Dip parpla!

Nikolić u numerama ovog benda uživa nakon posla, čak i u svom kabinetu, otkriva jedan od saradnika šefa države

BEOGRAD - Roker u duši.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, čije se ime uglavnom vezuje za narodni melos, prisustvovaće 18. februara u Kombank areni koncertu čuvenog engleskog hard-rok benda Dip parpl, saznaje Kurir iz izvora bliskog predsedniku!

Naš sagovornik kaže da je predsednik Nikolić veliki fan Dip parpla i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da u njihovim numerama često uživa nakon posla, čak i u svom kabinetu na Andrićevom vencu, ali i da voli druge strane bendove sličnog muzičkog pravca poput Led cepelina.

Voli i narodnjake

- Istina je da predsednik Nikolić voli da sluša i narodnu muziku i starogradske pesme, ali je i veliki obožavalac čvršćeg rok zvuka. Čim je saznao da „parplovci“ gostuju u Beogradu, odmah je rešio da ode na koncert i nabavio je kartu - kaže naš sagovornik.

Mnoge će iznenaditi činjenica da Nikolić, koji je svojevremeno u pojedinim televizijskim emisijama znao i da zapeva neku od svojih omiljenih narodnih pesama, na primer „Ječam žnjela“, pa ga shodno tome većina građana vezuje za frulicu, jelek i folk muziku, zapravo svira gitaru i sluša sasvim drugačije muzičke pravce koji nemaju mnogo veze s našim podnebljem. Istina je, tvrdi naš izvor, da Nikolić i te kako voli da sluša hard-rok, pa čak i žešću muziku, ukoliko govorimo o „parplovcima“, koji su proglašeni za pionire hevi metala.

Fan Cepelina

Poznato je da je Tomislav Nikolić u predizbornoj kampanji za predsednika Srbije iznenadio mnoge kad je gostujući u emisiji „Veče s Ivanom Ivanovićem“ izjavio da mu je jedan od omiljenih bendova Led cepelin. Zato smo pitali našeg dobro upućenog sagovornika da li je možda predsednik Nikolić privatno roker, dok je profesionalno nešto sasvim drugo.

- Tomislav Nikolić je privatno nešto sasvim drugo, nije onakav kakvog su građani bili u prilici da ga upoznaju. On je vrlo opušten čovek i voli da se šali, i ne treba nikog da začudi ako ga na koncertu „parplovaca“ vidi kako đuska i pevuši uz „Smoke on the Water“ ili uz neku drugu kao što su „Child in Time“ ili „Black Night“ - kaže naš izvor.

Dragica ostaje kod kuće

PREVIŠE BUČNO ZA PRVU DAMU

Inače, prema našim saznanjima, predsednik na ovaj koncert neće povesti svoju suprugu Dragicu. Iz kojih razloga, nismo uspeli da saznamo, tek može da se pretpostavi da prva dama ne deli njegov muzički ukus kad je hard-rok u pitanju, ili je Nikolić jednostavno odlučio da to bude veče koje će provesti u društvu prijatelja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Toma Nikolić ide na koncert Dip Parpla!

Izvor: Press, 09.Feb.2014

Kako saznaje Kurir iz izvora bliskog predsedniku, Nikolić je veliki fan Dip parpla i u njihovim numerama često uživa nakon posla! Sluša ih čak i u svom kabinetu na Andrićevom vencu, ali voli i druge strane bendove sličnog muzičkog pravca poput Led cepelina..  Voli i narodnjake.  - Istina...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.