HAPŠENjE U PRIJEPOLjU: Kamere otkrile napadača na kuću privrednika?

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2018, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE U PRIJEPOLjU: Kamere otkrile napadača na kuću privrednika?

Kako “Večernje novosti” saznaju večeras je policija u Prijepolju uhapsila jedno lice zbog sumnje da je u subotu na parkingu ispred porodične kuće prijepoljskog privrednika Adnana Mušovića Kako “Večernje novosti” saznaju večeras je policija u Prijepolju uhapsila jedno lice zbog sumnje da je u subotu na parkingu ispred porodične kuće prijepoljskog privrednika Adnana Mušovića u ulici Proleterskih brigada, bacilo dva molotovljeva koktela koja su zapalila dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vozila a zatim se vatra proširila i na porodični dom i susednu kuću. Potvrdu ove informacije nismo večeras uspeli da dobijemo iz policije, međutim, kako naš dobro obavešteni zvor kaže, radi se o muškarcu srednjih godina. On je otkriven zahvaljujući sigurnosnim kamerama sa video nadzora.PROČITAJTE I: BAČENE BOMBE ISPOD VOZILA PRIVREDNIKA: U trenutku detonacije bio sa ženom i decom u kući, požar progutao automobile, zahvatio i porodični dom (FOTO+VIDEO)U trenutku eksplozije Mušović je sa porodicom spavao. Inače je nakon napada rekao da do sada nije dobijao nikakve pretnje, kao i da nikome ništa ne duguje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠEN BOMBAŠ IZ PRIJEPOLJA Bacio molotovljev koktel na parking ispred KUĆE BIZNISMENA

Izvor: Blic, 05.Nov.2018

Policija u Prijepolju uhapsila je E.N. (37) iz ovog mesta pod sumnjom da je u subotu ujutro bacio dva molotovljeva koktela na parking ispred porodične kuće Andana Mušovića (43), prijepoljskog preduzetnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.