HAPŠENJE U SARAJEVU Muškarac mahao zastavom koja podseća na ISIS-ovu

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U SARAJEVU Muškarac mahao zastavom koja podseća na ISIS-ovu

Pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tela Bosne i Hercegovine uhapsili su osobu koja je danas ispred zagrade Predsedništva BiH u Sarajeva iz vozila mahala zastavom koja podseća na zastavu Islamske države, javlja "Dnevni avaz".

Kako precizira sarajevski dnevnik, ispred svečanog ulaza Predsedništva BiH oko 14 časova pokušalo je da se zaustavi putničko motorno vozilo u kojem se nalazilo lice koje je sedeći u autu mahalo crnom zastavom ispisanom arapskim slovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja asocira na zastavu koju koriste pripadnici terorističke organizacije IS.

Informaciju je za "Dnevni avaz“ potvrdio i direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH Mirsad Vilić, čiji pripadnici obezbeđuju, između ostalog, i zgradu Predsednistva BiH.

Pripadnici Direkcije su utvrdili identitet osobe i nakon toga ga predali u nadleznost Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Obavešten je i tuzilac Tužilaštva BiH", naveo je Vilić za "Avaz".

Policija i obezbeđenje potom su zabranili svako kretanje ispred zgrade Predsedništva BiH, a pojačan je i broj bezbednosnih snaga na toj lokaciji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.