HAPŠENJE U NOVOM SADU: Uhvaćen osumnjičeni za krađu metadona iz Psihijatrijske bolnice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U NOVOM SADU: Uhvaćen osumnjičeni za krađu metadona iz Psihijatrijske bolnice (FOTO)

Policija saopštila i da je kod osumnjičenog B.T. (37) pronašla 36 litara metadona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krađu metadona iz Psihijatrijske bolnice u Kliničkom centru Vojvodine i uhapsili osumnjičenog B. T. (37).

Ovaj Novosađanin se tereti da je, u noć izmeđui 23. 24. marta, kroz prozor provalio u metadonski centar i ukrao 59 flaša metadona i mobilni telefon.

Efikasnim operativnim radom novosadske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriminalističke policije, osumnjičeni je identifikovan i uhapšen, a u stanu koji on koristi pronađeno je oko 36 litara metadona, ukradeni telefon i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom provale.

B. T. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.