HAPŠENJE NA KARABURMI: Policija upala u stan i pronašla drogu u kantici za pavlaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2021, 23:52

HAPŠENJE NA KARABURMI: Policija upala u stan i pronašla drogu u kantici za pavlaku

Inspektori sa Čukarice zaplenili su u dve odvojene akcije u toku prošle nedelje pola kilograma kokaina i tri i po kilograma marihuane na Karaburmi i uhapsili dvojicu dilera.

Nakon dobrog operativnog rada operativci su došli do informacije da se na Mirijevskom bulevaru u dve kuće nalaze štekovi sa drogom. Organizovana je akcija i iste večeri inspektori su obavili pretres na obe lokacije.

- Prvo smo u jednoj kući pronašli ukupno pola kilograma kokaina visoke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čistoće i uhapsili muškarca kome ta droga pripada. Ono što je interesantno su mesta gde je sve osumnjičeni krio drogu. Deo narkotika je sakrio u motor automobila, a drugi deo u kanticu pavlake koju je stavio u frižider - navodi izvor.

Samo nekoliko stotina metara dalje inspektori sa Čukarice su pronašli i zaplenili tri i po kilograma marihuane i uhapsili muškarca za kojim je od ranije raspisana potraga.

- Droga je bila zapakovana u plastičnim kesama, a deo je bio spakovan u manje paketiće i spreman za uličnu prodaju. Pored narkotika pronašli smo i dve vagice za precizno merenje - napominje on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.