HAPŠENJE NA GRANICI Policija privela drugog osumnjičenog za napad u Nikšiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 20:56

HAPŠENJE NA GRANICI Policija privela drugog osumnjičenog za napad u Nikšiću

Za ista krivična dela sumnjiči se muškarac (18) koji je danas lišen slobode i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Danas je na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, slobode lišeno lice koje se potraživalo na nacionalnom nivou.

Naime, na graničnom prelazu Ranče uhapšen je mladić (18) koji je identifikovan od strane policijskih službenika Odeljenja bezbednosti Nikšić, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno od dva lica koja su u nedelju 3. decembra, fizički napala dvoje lica koji su tom prilikom zadobili povrede.

Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mera i radnji u cilju rasvetljavanja navedenog događaja, koje su juče rezultirale identifikovanjem osumnjičenih i lišenjem slobode mladića  (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.