HAOS U SLOVENIJI ZBOG NOVIH MERA: Policija upotrebila vodene topove, lete kamenice i pirotehnika  (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 21:59

HAOS U SLOVENIJI ZBOG NOVIH MERA: Policija upotrebila vodene topove, lete kamenice i pirotehnika (FOTO/VIDEO)

Centar Ljubljane nadleću helikopteri

U Ljubljani, gde građani protestuju zbog novih mera vlade protiv korone, policija je vodenim topovima pokušala da rastera demonstrante, a oni su ih zasuli kamenicama i pirotehničkim sredstvima.

Nekoliko desetina demonstranata okupilo se u znak protesta zbog mera vlade, jer veruju da je pandemija korona virusa deo "svetske zavere", a da su oni "ratnici svetlosti" i žele da obelodane sve te laži.

Predstavnici organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protesta koji je, inače, zakazan za petak već su se ogradili od učesnika današnjih okupljanja.

Primitiven napad na policiste na konjih, ki opravljajo svoje delo. Napadeni so bili tudi predstavniki medijev, skupil jo je tudi novinar Vladimir Vodušek. Nebo preletava policijski helikopter, nasilneže so policisti obkolili, da jim ne bi pobegnili. pic.twitter.com/iZiMvb1PAk

— Luka Svetina (@LukaSvetina) November 5, 2020

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.