HAOS U ŠAPCU: Zelenovića napuštaju saradnici, a on ima keca iz rukava - na direktorska mesta stavlja ljude koji su uništavali narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ŠAPCU: Zelenovića napuštaju saradnici, a on ima keca iz rukava - na direktorska mesta stavlja ljude koji su uništavali narod

Da među opozicijom vlada haos, potvrđuju i najnovije informacije koje dolaze iz Šapca, a koje govore o tome da gradonačelnika Šapca, Nebojšu Zelenovića napuštaju najbliži saradnici.

Da drama bude još veća, te saradnike Zelenović je debelo platio i postavio na direktorska mesta samo kako bi štitili njegove interese. Ipak, ni pozicije ni novac koje je davao očigledno nisu dovoljni da zadrže šačicu njih koje je držao oko sebe, a to potvrđuje i odlazak Miroslava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Premovića sa mesta direktora JKP "Stari grad".

Naime, Premović je juče dao ostavku na mesto direktora, što je direktna potvrda da Zelenovića napuštaju ljudi i da mu se osipa podrška u Šapcu.

- Došao je u firmu juče, posle više od mesec dana odsustva, o kome niko u firmi ništa nije znao - tvrde zaposleni iz ovog javnog preduzeća koji su ga tek juče videli u firmi i objašnjavaju:

- Dovezla ga je neka žena kolima. Službeni auto, oktavija od kada se vratila sa „nepoznatog“ puta, nalazi se u krugu firme i niko je ne vozi. Premović je samo imao kratak sastanak sa svojom pomoćnicom Snežanom Đokić, a posle toga, oko 15:10 časova je sa manjom torbom otišao. Kažu nam kolege da je pokupio svoje lične stvari, da je ispraznio radni sto i da se više neće vraćati i da je ostavku predao Upravi grada.

Petomesečna epizoda direktorovanja ovog čoveka je završena. Neki tvrde, da je rukovodstvo firme ozbiljno uzdrmalo obelodanjivanje pisma sindikata i tvrdnja da se silne pare nalaze na računima privatne banke?!

Da se u Šapcu dešavaju ozbiljne turbulencije i da je Zelenović u panici zbog toga što ga napuštaju ljudi, svedoči i hitan sastanak koji je Đokićeva juče sazvala.

Šta su pričali iza zatvorenih vrata – teško je saznati. Ali, s obzirom da je za sutra zakazana Skupština opštine, upućeniji tvrde, da će se na sednici naći i vanredna tačka, ponovno imenovanje Đokićeve za direktora komunalnog.

Građani Šapca su duboko uznemireni činjenicom da je i ovoga puta na delu nova podvala u režiji šabačke vlasti i sve to kako bi Zelenović sprečio dalje osipanje njegovih ljudi.

Mnogi se pitaju, da li je Zelenović i njegova ekipa toliko licemerna i bahata, pa će vratiti direktora kome su čak i nezakonito zasnovali radni odnos u ovom javnom preduzeću, na radno mesto pomoćnika direktora.

Da li će vratiti u fotelju Đokićevu, koja je učinila sve da život zaposlenih učini mnogo bednijim i jadnijim nego što stvarno jeste, sa mizernim platama, bez adekvatne zaštite na radu, bez isplaćenih solidarnih pomoći za više godina unazad?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.