HAOS U SAN DIJEGU! Srušio se avion u zoni škole, dve kuće potpuno uništene, ima povređenih! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2021, 22:40

HAOS U SAN DIJEGU! Srušio se avion u zoni škole, dve kuće potpuno uništene, ima povređenih! (VIDEO)

Gusti dim se nadvio nad oblašću

Jedan avion se srušio u zoni srednje škole u San Dijegu, dve osobe su hospitalizovane. On je pao nekoliko blokova daleko od srednje škole u ​​oblasti grada San Dijega u Kaliforniji, a dve osobe su navodno prebačene u bolnicu. Prvi izveštaji o padu aviona bili su u ponedeljak u 12.15 sati po lokalnom vremenu, prema informacijama koje je pružila kontrola leta.

Vatrogasna služba San Dijega saopštila je da su ekipe prevezle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pacijente sa mesta nesreće u blizini bloka 9900 Severna Magnolija, preneo je Fox 5.

Fotografije koje su objavljene na društvenim mrežama pokazuju stub dima kako se nadvija nad gradom u blizini srednje škole Santana u San Dijegu u Kaliforniji. Srednja škola je tokom popodneva tvitovala: - Svi učenici su bezbedni. Došlo je do avionske nesreće 2 ili 3 bloka dalje. Trenutno smo u "sigurnom kampusu".

Vatrogasna vozila su viđena pored dve kuće koje su izgledale znatno oštećene u obrušavanju aviona, pokazali su snimci Sky Foksa., piše Metro.co.uk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.