HAOS U POZNATOM LETOVALIŠTU: Dvojica turista ubijena u blizini plaže, ranjena žena prevezena u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 19:43

HAOS U POZNATOM LETOVALIŠTU: Dvojica turista ubijena u blizini plaže, ranjena žena prevezena u bolnicu

Užasna tragedija.

Dva muškarca, veruje se, meksički turisti, ubijena su, dok je žena ranjena u pucnjavi u blizini plaže u letovalištu Akapulko, preneo je AP.

Tužilaštvo meksičke države Gerero saopštilo je da su dva muškarca posetila frizera u kraju Puerto Markez.

Očevidac je rekao da su žrtve stigle u Akapulko nedelju dana pre uskršnjih praznika i dodala da su ubijeni bili u vozilu kada su ih napadači na motociklima zaskočili i otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatru.

Za sada se ne zna stanje ranjene žene, koja je odvedena u bolnicu pre nego što je stigla policija.

U Akapulku je krenuo talas nasilja između narko kartela od 2006. godine, ali su prvi meseci ove godine bili posebno opasni, dodaje američka novinska agencija.

Više vesti iz sveta možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dvojica turista ubijena u Akapulku

Izvor: B92, 08.Apr.2023

Dva muškarca, veruje se, meksički turisti, ubijena su, dok je žena ranjena u pucnjavi u blizini plaže u letovalištu Akapulko, preneo je AP...Tužilaštvo meksičke države Gerero saopštilo je da su dva muškarca posetila frizera u kraju Puerto Markez...Očevidac je rekao da su žrtve stigle u Akapulko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.