HAOS U NOVOM SADU: Opšta tuča na proslavi punoletstva, gost udaren VIOLINOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 07:31

HAOS U NOVOM SADU: Opšta tuča na proslavi punoletstva, gost udaren VIOLINOM (FOTO)

Opšti haos odigrao se u Kisačkoj ulici u Novom Sadu u četvrtak uveče, kada su se potukli rođaci nakon proslave punoletstva.

U obračunu je navodno korišćena violina kojom je udaren jedan od gostiju, a violina je kasnije nestala. Da sve bude još čudnije, učesnici tuče uskočili su u tuđe vozilo koje je tuda prolazilo, a kod jednog od učesnika pronađen je nož.

Momak kod kog je nož pronađen tvrdi da nije njegov već da je on izašao iz svoje zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je video tuču, prenosi 192.

Sukobljene strane navodno su rođaci koji su bili na proslavi punoletstva.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Najmanje jedna osoba je povređena, najverovatnije oštrim predmetom.

Na licu mesta bila je i forenzika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPŠTI HAOS U NOVOM SADU! Rođaci se potukli na punoletstvu, gost UDAREN VIOLINOM, sevali i noževi: Naoružani mladić pobegao tuđim automobilom

Izvor: Blic, 24.Jun.2022

Opšti haos odigrao se u Kisačkoj ulici u Novom Sadu u četvrtak uveče, kada su se, kako prenosi 192, potukli rođaci nakon proslave punoletstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.