HAOS U IVANJICI! Muškarac teško povređen u eksploziji plinske boce - zapalio se i automobil

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 15:37

HAOS U IVANJICI! Muškarac teško povređen u eksploziji plinske boce - zapalio se i automobil

Muškarac je primljen na odeljenje intenzivne nege sa opekotinama koje su zahvatile veliki deo tela

Muškarac (35) iz Ivanjice koji je povređen u eksploziji plinske boce biće prebačen iz Opšte bolnice u Čačku u Beograd na dalje lečenje.

Kako piše Telegraf, on je tokom eksplozije zadobio teške povrede, a na odeljenje intenzivne nege je primljen sa opekotinama koje su zahvatile veliki deo tela.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, eksplodirala je plinska boca koja se nalazila na suvozačkom sedištu, nakon čega se zapalio i automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUŠKARAC POVREĐEN U EKSPLOZIJI PLINSKE BOCE, ZBOG TEŽINE POVREDA PREBAČEN U BEOGRAD: Zadobio opekotine na velikoj površini tela

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jul.2023

Tridesetpetogodišnji muškarac iz Ivanjice koji je povređen u eksploziji plinske boce iz Opšte bolnice u Čačku biće prebačen u Beograd.  „Pacijent je primljen na odeljenje intenzivne nege sa opekotinama koje su zahvatile veliki deo tela. Nakon odrađene dijagnostike zbog težine zadobijenih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.