HAOS OD RANOG JUTRA: Žena POTPUNO NAGA šetala posred ulice u Beogradu! Policija morala da interveniše (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 11:13

HAOS OD RANOG JUTRA: Žena POTPUNO NAGA šetala posred ulice u Beogradu! Policija morala da interveniše (FOTO)

Sve učestaliji prizor na beogradskim ulicama.

Na Instagram stranici "serbialive_beograd" pojavile su se fotografije žene koja potpuno naga šeta posred ulice na Karaburmi i time izazvala haos u saobraćaju u ovom delu Beograda.

Policija je takođe morala da interveniše i skloni ženu sa ulice.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Ispod fotografije se nižu komentari, dok su jedni šokirani prizorom, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i šaljivdžija:

"Problemi kojima se niko ne bavi.", "Gde tačno", "Nikad nisam u pravo vreme na pravom mestu"... - samo su neki od komentara ispod ove objave.

Inače, ovo nije prvi put da Beograđani pred sobom imaju ovakav prizor, juče je na istoj stranici na Instagramu objavljena i fotografija muškarca koji šeta nag na Vračaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAĐANI U NEVERICI Gola žena šeta Karaburmom! Usred dana na ulici hoda bez odeće između vozila! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023

Na Instagram porfilu Serbialive_Beograd objavljeno je kako jedna žena, usred dana na ulici, između vozila šeta bez odeće. Ispod objavljenih fotografija nizali su se komentari korisnika koji su bili u čudu. – Gola žena šeta Karaburmom – piše u objavi. Pojedini građani u šoku su gledali fotografije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.