HAOS NA PUTU KA ZLATIBORU: Kola Hitne pomoći izazvala udes, gužve sve do crnogorske granice

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2021, 15:50

HAOS NA PUTU KA ZLATIBORU: Kola Hitne pomoći izazvala udes, gužve sve do crnogorske granice

Kraj turističke letnje sezone i prethodnog vikenda izazvao je gužve u saobraćaju

Na magistralnom putu od Zlatibora ka Užicu tokom čitavog dana pojačan je intenzitet saobraćaja, a prolaz vozila dodatno je usporila i saobraćajna nezgoda u blizini Mačkata.

- Zbog velikog broja vozila, često se na čitavom putu od graničnog prelaza Gostun formiraju kolone. Vozilo Hitne pomoći udarilo je auto ispred sebe, koje je takođe udarilo vozilo koje se u koloni nalazilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred njega. Nastao je pravi karambol. Saobraćaj se sada odvija naizmenično, što je dodatno uslovilo kolaps u predelu Zlatibora - izjavio je za jedan od očevidaca.

Pojačan intenzitet saobraćaja od juče je i na obilaznici oko Čačka, kao i na naplatnoj rampi u Preljini. U zavisnosti od vremenskog perioda čeka se od petnaest minuta do pola sata.

, a kroz naplatnu rampu u Preljini prošlo je za dva dana preko 38.000 vozila.

Iz JP "Putevi Srbije " apeluju na sve vozače da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karambol na putu ka Zlatiboru: Vozilo Hitne pomoći izazvalo udes, velike gužve u saobraćaju FOTO

Izvor: B92, 22.Avg.2021

Užice -- Na magistralnom putu od Zlatibora ka Užicu ceo dan pojačan je intenzitet saobraćaja, a prolaz vozila dodatno je usporila i saobraćajka u blizini Mačkata...Pojačan intenzitet saobraćaja od juče je i na obilaznici oko Čačka, kao i na naplatnoj rampi u Preljini. U zavisnosti od vremenskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.