HAOS NA AUTO PUTU: Bračni par na motoru se zakucao u betonsku bankinu - malo je falilo da podlete pod kamion

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 00:15

HAOS NA AUTO PUTU: Bračni par na motoru se zakucao u betonsku bankinu - malo je falilo da podlete pod kamion

Do udesa je došlo kada je muškarac izgubio kontrolu nad motociklom.

Danas poslepodne, nešto posle 15 sati, u Hrvatskoj se dogodila saobraćajna nezgoda na auto-putu A1 kod mosta Krka.

U udesu je učestvovao motocikl, odnosno vozač i putnica na motociklu.

Prebačeni su u šibensku bolnicu radi utvrđivanja stepena povreda.

Sa motocikla je sleteo italijanski par, nakon čega ih je kamiondžija zaštitio i spasao od naleta drugih vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Do saobraćajne nezgode došlo jer se 63-godišnji italijanski državljanin, upravljajući motociklom "honda" italijanskih registarskih oznaka, nije kretao sredinom obeležene saobraćajne trake na južnoj saobraćajnoj traci auto-puta. Potom je izgubio kontrolu nad motociklom, prešao u traku za preticanje, udario u betonski razdelnik između traka, a od siline udara vozač i putnica padaju preko betonskog razdelnika na severnu saobraćajnu traku auto-puta A1 - naveli su iz policije.

Kako su dodali, od siline udarca i pada, vozač motocikla zadobio je teške telesne povrede opasne po život, a i on i žena zadržani su u Opštoj bolnici u Šibeniku.

Iz policije su se zahvalili vozaču kamiona koji se zaustavio ispored para i na taj način ih zaštitio kako ih ne bi udarilo neko vozilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.