Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:49

HAOS NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Udar aviona izazvao veliku PANIKU, 106 putnika evakuisano, nikome i dalje nije jasno šta se desilo?! (VIDEO)

Oglasila se i AIR Serbia

Avion kompanije Marathon Airlinesa, avio-kompanije koja obavlja letove za Air Serbiu, sa 106 putnika sletio je na beogradski aerodrom ‘Nikola Tesla‘ s rupom u trupu aviona i oštećenim krilom.

UŽAS NA ČUKARICI: Teška saobraćajka, SRČA svuda po putu, automobil od SILINE udarca završio na krovu! (FOTO)

Avion kompanije Marathon Airlinesa, avio-kompanije koja obavlja letove za Air Serbiu, sa 106 putnika sletio je na beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aerodrom ‘Nikola Tesla‘ s rupom u trupu aviona i oštećenim krilom, vidi se na fotografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama.

Avion je oštećen u nedelju uveče prilikom poletanja s beogradskog aerodroma kada je udario u svetlosnu signalizaciju na kraju piste. Kako se neslužbeno doznaje, uzrok incidenta je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom poletanja, tako da nije imao dovoljno vremena da se ranije odvoji od piste i izbjegne svetlosnu signalizaciju.

Evo kako je izgledao E-195 reg. OY-GDC kompanije Marathon airlines koji leti za ErSrbiju večeras posle prinudnog sletanja na BEG.😕 pic.twitter.com/crLJURHeDa

— Peđa Vučetić (@Pedjijatar) February 18, 2024

Avion je u takvom stanju sat vremena kružio iznad Beograda, da bi konačno sleteo. Zbog curenja goriva vatrogasci su morali prskati letelicu penom da bi se izbegao požar.

Air Serbia je sapštila da je avion na letu za Düsseldorf vraćen iz tehničkih razloga, a da sigurnost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.

Zašto je pilot Embraer-a 195 kompanije Marathon airlines koji leti za Er Srbiju uzeo tako mali zalet?! Zašto toranj nije reagovao?! Jako puno pitanja mi prolazi kroz glavu večeras a ono što je najvažnije da u današnjem incidentu na letu JU324 za Dizeldorf niko nije povređen.🙏✈️… pic.twitter.com/VBJTTu7Jky

— Peđa Vučetić (@Pedjijatar) February 18, 2024

Srbija Danas/Jutarnji.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.