HAOS NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Odlažu se letovi, putnicima izdat važan savet

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 09:59

HAOS NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Odlažu se letovi, putnicima izdat važan savet

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova i zabrana točenja goriva, menja se red letenja Er Srbije.

Usled izuzetno nepovoljnih vremenskih uslova i čak pet zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u subotu, 5. avgusta 2023. godine u popodnevnim i večernjim časovima došlo je do značajnijeg odstupanja od planiranog reda letenja Er Srbije. Posledično, očekuju se dalja fazna kašnjenja i tokom današnjeg dana (nedelja, 6. avgust 2023. godine).   >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Er Srbija žali zbog neprijatnosti i radi na otklanjanju poteškoća i minimiziranju posledičnih kašnjenja. Nadležne službe nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja i da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani. Svi putnici koji izgube svoje konekcije, biće preusmereni na druge odgovarajuće letove.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima. Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija: Zbog pet zabrana točenja goriva na aerodromu moguća fazna kašnjenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2023

Usled izuzetno nepovoljnih vremenskih uslova i čak pet zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", u subotu po podne i uveče došlo je do značajnijeg odstupanja od planiranog reda letenja Er Srbije, a posledično se očekuju dalja fazna kašnjenja i tokom današnjeg dan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.