HAOS I NEVERICA U MRČAJEVCIMA! GRAĐANI NE MOGU DA VERUJU SVOJIM OČIMA: Mrtva svinja začepila kanalizaciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 11:36

HAOS I NEVERICA U MRČAJEVCIMA! GRAĐANI NE MOGU DA VERUJU SVOJIM OČIMA: Mrtva svinja začepila kanalizaciju (FOTO)

Nemar pojedinaca pravi velike probleme meštanima i otežava njihovo normlano funkcionisanje, izjavio je Milan Bojović pomoćnik gradonačlenika Čačka.

Meštani Mrčajevaca danima unazad imali su problem sa kanalizacionom mrežom, a došlo je i do izlivanja fekalija u pojedinim dvorištima. Kada su nadležne ekipe stigle na teren i krenule da otklanjaju kvar u kanalizaciji su pronašli ni manje, ni više nego celu mrtvu svinju, tešku preko sto kilograma.

- Sve su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestalije ovakve situacije da ostatke mrtvih životinja pronalazimo u kanalaziciji. Očigledno je da pojedinci nemaju svest o tome šta mogu i gde mogu da bacaju i zbog toga vrlo često dolazi do nepredviđenih situacija i kvarova na kanalizacionoj mreži.

Problem sa kanalizacijom u Mrčajevcima je saniran, a Bojović navodi da su angažovane nadležne kontrolne inspekcije kako bi se sprečilo da ponovo dođe do slične situacije. 

- Svi građani koji se nesavesno ponašaju kad je u pitanju odbacivanje otpada u kanalizacionu mrežu biće strogo sankcionisani - dodao je Bojović.

Koliko ovakvi, ali i slični primeri nerazumnog ponašanja građana mogu biti problematični pokazuje i to da je upravo zbog mrtve svinje zaglavljene u kanalizaciji fekalijama bilo potpuno poplavljeno dvorište i imanje jedne porodice iz Mrčajevaca.

- Biće nam bolje, samo onda kad i sami budemo bolji - kažu meštani Mrčajevaca odmahujući rukom na konstataciju da im je u kanalizaciji pronađena mrtva svinja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.