HAMAS UBIO IZRAELSKU OBAVEŠTAJKU?! Evo ko je Noa Marsijano, desetar IDF-a (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 08:33

HAMAS UBIO IZRAELSKU OBAVEŠTAJKU?! Evo ko je Noa Marsijano, desetar IDF-a (FOTO/VIDEO)

Obavljeni patološki nalazi

Portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) kontraadmiral Danijel Hagari izjavio je da je desetara Nou Marsijano iz Modina u centralnom Izraelu, koju je Hamas držao kao taoca u stanu u blizini bolnice Al-Šifa u gradu Gazi, ubila ta palestinska grupa, a da nije poginula u izraelskom vazdušnom napadu.

Hagari je naveo da je, na osnovu patološkog nalaza i obaveštajnih informacija, utvrđeno da je Marsijano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranjena u napadu IDF-a, a da je zatim odvedena u Al-Šifu, gde je ubio terorista Hamasa, objavio je "Tajms of Izrael".

On November 9, CPL Noa Marciano was injured from an IAF strike and the terrorist holding her hostage was neutralized. Following a preliminary pathological report, it was revealed that Noa’s injury was not life-threatening.

Noa was murdered by a Hamas terrorist in the Shifa… https://t.co/11I9bAJf0j pic.twitter.com/F9W5gjJkIF

— Israel Defense Forces (@IDF) November 19, 2023

Hagari tvrdi da je tokom napada IDF-a ubijen terorista Hamasa koji je držao Marsijano kao taoca, a da je ona povređena u tom napadu, ali da njene povrede, na osnovu nalaza patologa, nisu bile opasne po život, kako je to tvrdio Hamas.

Noa Marsijano je bila članica vojne obaveštajne službe i kidnapovana je iz svoje baze u Nahal Ozu, kibucu u južnom Izraelu, tokom Hamasovog prekograničnog napada 7. oktobra na južne izraelske zajednice u kojem su oni ubili više od 1.400 ljudi i kidnapovali više od 240 talaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.