HAMAS LANSIRAO BLICKRIG NA JUG IZRAELA! Haos u Netivotu, Gvozdena kupola ne stiže da obori sve projektile iz Pojasa Gaze (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 20:36

HAMAS LANSIRAO BLICKRIG NA JUG IZRAELA! Haos u Netivotu, Gvozdena kupola ne stiže da obori sve projektile iz Pojasa Gaze (VIDEO)

Izraelske odbrambene snage nisu očekivale ovakav udar.

Izraelske odbrambene snage (IDF) izjavile su za CNN da je oko 25 raketa ispaljeno u utorak ujutro na južni Izrael iz Pojasa Gaze, što je najjača paljba u poslednjih nekoliko nedelja.

Iz IDF su naveli da su rakete ispaljene prema južnom gradu Netivot, a da je većinu presreo izraelski sistem protivvazdušne odbrane Gvozdena kupola.

Za sada nema izveštaja o povređenima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
🇵🇸🇮🇱🚨‼️ Qassam rockets towards Israel.

-> A lot of Damage in Netivot, next post.

1/ pic.twitter.com/rIrK45ShJK

— Lord Bebo (@MyLordBebo) January 16, 2024

Vojno krilo Hamasa, Brigade Al-Kasam, preuzele su u saopštenju na svom Telegram kanalu odgovornost za napad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.