HAMAS IPAK NASTAVLJA SA RAZMENOM TALACA! Zamena zatvorenika nastavlja se večeras? Uspeli napori Katara i Egipta

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:07

HAMAS IPAK NASTAVLJA SA RAZMENOM TALACA! Zamena zatvorenika nastavlja se večeras? Uspeli napori Katara i Egipta

Dobra vest za porodice na obe strane

Hamas je saopštio da je pristao da nastavi sa primenom sporazuma o razmeni zatvorenika nakon napora Egipta i Katara da prenesu izraelska uveravanja o privrženosti uslovima.

Trideset devet Palestinaca biće pušteno u subotu uveče u razmeni za 13 izraelskih državljana i 7 stranaca, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Katara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Katarsko ministarstvo: Hamas će osloboditi 13 Izraelaca i sedam stranaca za 39 Palestinaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2023

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Katara saopštilo je večeras da su prevaziđene sve prepreke zahvaljujući posredovanju te zemlje i Egipta posle odlaganja oslobađanja talaca i palestinskih zatvorenika drugog dana primirja u ratu Izraela i Hamasa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.