HAJDEMO U PLANINE JER TAMO NEMA ZIME: Golišave devojke i mladići se u kupaćim kostimama skijali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 19:33

HAJDEMO U PLANINE JER TAMO NEMA ZIME: Golišave devojke i mladići se u kupaćim kostimama skijali (VIDEO)

Oko 1.700 ljudi hrabro se uhvatilo u koštac sa ledenim temperaturama

Iako je Sibir asocijacija na večiti sneg i led i niske temperature, to nije predstavljalo prepreku za gotovo 2.000 ljubitelja zimskih sportova koji su se obučeni samo u kupaće kostime spuštali na skijama i snoubordovima niz padine ruske Kemerovske oblasti.

da bi učestvovalo u atraktivnom spustu na popularnom skijalištu Šeregeš u subotu u okviru godišnjeg događaja kojim se obeležava kraj sibirske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skijaške sezone.

Uprkos impresivnim brojevima, izvisili su za Ginisov rekord u najgušćem golišavom spustu, koji se održao na istoj lokaciji i pre nekoliko godina.

Razlog za to je pandemija kovida 19 koja je ovog puta sprečila strane goste da stignu do sibirskih padina.

Bez obzira na to, smeli Rusi su se izuzetno zabavili, a istovremeno su dobili gomilu sjajnog sadržaja za svoje stranice na društvenim mrežama.

Kao obeležavanje kraja sezone skijanja, bikini događaj se svake godine održava u odmaralištu u okviru Grelka festa, koji takođe uključuje koncerte, karnevale i druge aktivnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.