HADŽIJE OBAVILE UMRU, VIDJELE KABU

Izvor: SandzakInfo.net, 11.Okt.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HADŽIJE OBAVILE UMRU, VIDJELE KABU

Grupa ovogodišnjih hadžija u organizaciji Rijaseta Islamske zajednice Srbije nakon dolaska u Mekku obavila je umru i time su hadžije ostvarile svoj životni san, vidjele Bejtullah, gazile zemlju koju su prije 14 i nešto više vijekova gazili Muhammed, a.s., ashabi i porodica njegova. Ibrahim i Ismail, a.s., te Hadžera, r.a., majka Ismailova.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Povezane vesti

Hadžije stigle u Meku i obavile umru

Izvor: SandzakPress.net, 11.Okt.2013

Austrija – Al Kiram Vas obavjestava da su hadzije IZBA-e bezbijedno doputovale u Mekku u svoj hotel Al Nozol Makkeah Hotel.Nakon kraceg odmora kompletna grupa hadzija je obavila Umru i vratila se u hotel na zasluzeni odmor. Sve hadzije se osjecaju dobro,bilo je manjih prehlada sto je nas doktor u hotelskoj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.