HAARP - strašni sud (3): Reče mi jedan čoek

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAARP - strašni sud (3): Reče mi jedan čo'ek

Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novog Sada, kaže da njegova organizacija čak ne mora ništa da istražuje, jer njima informacije prosleđuju sami građani, pa su ga tako obavestili i o opasnosti zvanoj HAARP.

 

Obavestili ga građani: Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novog Sada

 

Ako su vas obavestili građani, da li znate ko je plasirao na internet mapu na kojoj je ubeleženo selo Beljina kao mesto gde se nalazi HAARP >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << antena?

- Ne znam ko je napravio tu mapu. Ljudi iz celog sveta pišu o tome, snimaju i dokumentarne filmove koje može da shvati i običan čovek koji nije fizičar.

Šta ste vi po profesiji?

Stranačka glasila

Kako sarađujete sa srpskim medijima?

- Šaljem im mejlove, ali da se razumemo, to nisu mediji, to su stranačka glasila. Ja pozovem sve medije na deponiju gde smo otkrili da je radioaktivno zračenje pet puta veće od dozvoljenog, a niko se ne pojavi!

 - Medicinski radnik. Apsolvirao sam medicinu, ali nisam završio jer sam za sve vreme studija morao da radim kao noćni čuvar.

Ekipa "Vesti" je pretražila celo selo, meštani veruju u priču da postoji antena, ali niko ne zna gde je, a u pitanju je selo?

- Te antene postoje, to su pre svega antene za mobilnu telefoniju, a na njih mogu biti prikopčane HAARP antene. Pogledajte, na svakoj višoj zgradi imate antenu za mobilnu telefoniju. To je čitava šuma, kome treba toliko antena, a preko njih možete prenositi elektromagnetne talase na daljinu! Znači, ako imate toliko antena za mobilnu telefoniju, kao da ste napravili taj sistem HAARP na Aljasci!

Jeste li vi bili u Barajevu?

- Na jednoj konferenciji mi je prišao čovek, koji nije egzibicionista, i u četiri oka mi rekao da je išao u Barajevo da proveri šta se dešava. Seljaci su tamo za neke jaruge dobijali 30.000-40.000 evra. Ima jedno mesto gde žandarmi brane pristup.

Kako to da seljaci koji veruju u tu priču ne znaju ništa o žandarmima?

- Pa niste ni vi mogli da obiđete svu okolinu!

Da li u vašoj organizaciji ima stručnjaka?

- Ima 200 doktora nauka, imamo i fizičare.

Možete li nam dati kontakt nekog fizičara iz vašeg udruženja?

- Ne mogu da vam dam broj telefona, to bi bila zloupotreba. Oni meni trebaju kao pomoćnici, autori radova. Mi imamo oko 1.700 objavljenih naučnih radova, toliko nemaju ni neki univerziteti!

   HAARP - strašni sud (4): Kako brod šalje SOS

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.