Gvinet snimila singl

Izvor: Blic, 01.Avg.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet snimila singl

Holivudska glumica Gvinet Paltrou je nedavno snimila pesmu za novi film „Country Strong“ u kojem igra glavnu ulogu.

U filmu, Gvinet glumi bivšu kantri zvezdu koja očajnički želi da se vrati na put slave. Simpatična glumica je snimila istoimenu pesmu koja bi oktobru ove godine već trebalo da se zavrti na američkim radio-stanicama. Za potrebe snimanja pomenute pesme, Gvinet je učila da svira gitaru, a profesor joj je bio njen muž Kris Martin iz grupe „Coldplay". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ovo nije prvi Gvinetin izlet u muzičke vode.

Naime, 2000. godine, glumica je za film „Duets" s Harijem Levisom snimila verziju pesme „Cruisin" Smokija Robinsona.

Osim nje, u filmu "Country Strong” koji će u bioskope stići krajem godine, glumi popularni američki kantri pevač Tim Mekgro.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GVINET PALTROU SNIMILA SINGL!

Izvor: iYupi.com, 01.Avg.2010

Holivudska glumica Gvinet Paltrou je nedavno snimila pesmu za novi film „Country Strong“ u kojem igra glavnu ulogu. U filmu, Gvinet glumi bivšu kantri zvezdu koja očajnički želi da se vrati na put slave. Simpatična glumica je snimila istoimenu pesmu koja bi oktobru ove godine već trebalo...

Nastavak na iYupi.com...

Gwyneth Paltrow snimila singl

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2010

Holivudska glumica Gwyneth Paltrowje nedavno snimila pesmu za novi film "Country Strong ldquo; u kojem igra glavnu ulogu. U filmu, Gwyneth glumi bivšu kantri zvezdu koja očajnički želi da se vrati na put slave. Simpatična glumica je snimila istoimenu pesmu koja bi oktobru ove godine već trebalo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.