Gvinet Paltrou se opijala zbog uloge

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou se opijala zbog uloge

Pokušavajući da što bolje uđe u lik kantri pevačice i alkoholičarke koju tumači u filmu "Country Strong", glumica Gvinet Paltrou otkriva da se i sama opijala.

"Priprema se sastojala od stalnog opijanja što je super! Prvi "bladi meri" popila bih oko 10 ujutro i onda samo tako nastavila ceo dan.", kazala je glumica, te dodala da je igrati alkoholičarku bilo oslobađajuće iskustvo.

"Zapravo je bilo oslobađajuće glumiti ženu koja se uopšte nije brinula ni za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kakve posledice. Ja sam inače vrlo odgovorna osoba i ponekad previše zabrinuta, pa mi je bilo zabavno da to radim, da igram osobu potpuno drugačiju od mene', ispričala je Gvinet.

Zbog velikih količina alkohola koje je konzumirala tokom snimanja filma, glumica se i ugojila desetak kilograma, morala je da nauči da svira gitaru, zbog čega su joj prsti redovno krvarili, ali se sve to na kraju isplatilo.

Jedna od pesama koju Gvinet peva u filmu čak se našla u konkurenciji za nagradu Oskar u kategoriji najbolja filmska pesma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.