Gužve od Čačka ka Užicu

Izvor: RTS, 18.Jul.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve od Čačka ka Užicu

Zbog radova na putu od Čačka ka Užicu sve češće se stvaraju kilometarske kolone. Zastoja osim zbog naizmeničnog propuštanje vozila na mestu gde putari rade, ima i zbog pojačanog saobraćaja u jeku turističke sezone.
Za pet minuta do zelenog svetla na semaforu u Tučkovu formiraju se kilometarske kolone. Putari rade na pojačanom održavanju deonice od Pakovraća ka Užicu. Vozači su uglavnom informisani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i spremni na zastoje, ali negoduju.

Posla će kažu putari biti sigurno do kraja ove građevinske sezone. Strpljenje će biti potrebno onima koji putuju ka Zlatiboru i crnogorskom primorju jer se pored kolovoza popravljaju i mostovi.
Tuda dnevno prođe više od 10.000 vozila, a u dane vikenda, praznika i godišnjih odmora taj broj bude i veći. Putari ističu da se dinamika radova maksimalno usklađuje sa pojačanim saobraćajem tokom turističke sezone.
Za one koji žele da izbegnu čakanje u koloni alternativni pravac je preko Markovice i Lučana, za putnička, odnosno preko Jelice , Guče i Lučana za teretna vozila. Putari apeluju na učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.