Gužve na ulicama, očekuju se veći zastoji u saobraćaju

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na ulicama, očekuju se veći zastoji u saobraćaju

Na gradskim saobraćajnicama povećan je intenzitet saobraćaja, što je normalno za pretpraznični period, ali za sada nema većih zastoja, kaže za "Blic onlajn" Miško Vračević iz dispečerskog centa "Žutog taksija".

Gužve su velike posebno u pravcu ka tržnim centrima jer su svi krenuli u kupovinu novogodišnjih poklona. Veći zastoji očekuju se u narednih sat, dva.

- Očekivano je na ulicama mnogo vozila, ali nema zastoja ni na mostovima niti u prometnim ulicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na Gazeli, Brankovom mostu, i u Ulici kneza Miloša za sada je najveći broj vozila, ali nema zakrčenja - kaže Vrančević i dodaje da je sa sreća što se nije ponovio jučerašnji dan, kada je bilo barem 20 manjih sudara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.