Gužve na prelazima Batrovci i Horgoš

Izvor: Studio B, 03.Avg.2013, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na prelazima Batrovci i Horgoš

Prema informacijama Granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su jutros oko 30 minuta, osim na prelazima Batrovci i Horgoš gde se prilikom ulaska u Srbiju čeka oko tri sata.

Vozači koji izlaze iz Srbije, na Batrovcima čekaju oko 90 minuta.

Saobraćaj je na putnoj mreži u Srbiji znatno pojačanog intenziteta kako zbog vikenda, tako i zbog letnje turističke sezone i smene turista, navode u Operativnom centru Auto-moto saveza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << (AMSS). Najveći broj vozila beleži se na putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske, kao i ka Makedoniji i Bugarskoj.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja i saobraćaj se za sada obavlja bez zastoja i prekida, sem na onim, na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog radova, saopštio je AMSS.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 118 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 65 lica teže i lakše povređeno, a jedna osoba je izgubila život.

U Beogradu su zabeležene 53 nezgode, a 22 lica je povređeno.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima i Horgošu se čeka oko 3 sata

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2013

Prema informacijama granične policije, na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš prilikom ulaska u Srbiju čeka se oko tri sata.

Nastavak na Radio 021...

Smanjuju se gužve na granicama

Izvor: B92, 04.Avg.2013, 10:27

Beograd -- Na graničnom prelazu Batrovci smanjene gužve, pa se vozila na izlasku iz Srbije zadržavaju svega 10 do 15 minuta...Na Horgošu se čeka oko pola sata. Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja su oko 30 minuta dok na naplatnim stanicama za sada nema zadržavanja, saopštio je AMSS...Pomoćnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.