Gužve na mostovima

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na mostovima

Prilazi svim beogradskim mostovima trenutno su otežani, a veća gužva je na "Gazeli", kažu za "Blic" u "Žutom taksiju".

U "Žutom taksiju” kažu da je malo manja gužva na Starom železničkom mostu, a da su veći zastoji na ostalim mostovima.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 720 polazaka, izjavio je Tanjugu glavni otpravnik BAS-a Milutin Božić, dodajući da je planirano pet vanrednih polazaka u pravcu crnogorskog primorja.

Za Igalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će poći dva vanredna autobusa u 20 časova, a po jedan u 21.30 i u 22, dok će za Herceg Novi poći vanredni autobus u 20 sati, precizirao je Božić.

Dežurni dispečer preduzeća "Lasta” Aleksandar Vuković izjavio je da je planirano da 788 vozila ostvare 6.818 polazaka.

Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 708 i 709 od jutros saobraćaju do terminusa "Zemun polje”, odnosno "Železnička stanica”, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Beograđane prevozi 1.316 vozila javnog gradskog prevoza od čega 129 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.090 autobusa, a saobraćaj se odvija bez drugih izmena i bez zastoja, rekao je Stanojković.

Povezane vesti: I dalje gužve na "Gazeli" i Brankovom mostu Gužve jedino na Gazeli Gužve na Gazeli i u Bulevaru Nikole Tesle I dalje gužve na prilazima "Gazeli" Gužva od skretanja za Bežanijsku Kosu do Tošinog Bunara

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Manje gužve kod "Mostara" i "Zmaja"

Izvor: Blic, 01.Jul.2011, 11:25

Nakon jutarnjeg špica na najvažnijim saobraćajnicama u gradu ima sve manje gužvi - poručuju u "Žutom taksiju" i dodaju da najviše vozila trenutno ima u Bulevaru vojvode Mišića, na "Gazeli" i na autoputu kod benzinske pumpe "Zmaj". ..- Od ranog jutra najveće gužve bile su na "Gazeli i to u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.