Izvor: RTS, 03.Jul.2022, 07:09

Gužve na graničnim prelazima, kilometarske kolone na Gradini

Usled pojačanog saobraćaja tokom letnje sezone, na graničnim prelazima čeka se od 40 minuta do više od četiri sata. Zastoj ispred Dimitrovgrada, ka prelazu granice sa Bugarskom.
Na auto-putu E-80, usled pojačanog priliva putničkih vozila formirana je kolona automobila od graničnog prelaza Gradina do zone portala Progon, saopštili su Putevi Srbije.

Ispred desne cevi tunela Pržojna Padina obustavljen je prolaz za sva vozila, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u saopštenju od 13.45 časova.
Reporter RTS-a javlja da je ispred Dimitrovgrada formirana kilometarska kolona vozila, u tri trake, i da se čeka više od četiri sata.

Na graničnom prelazu Preševo, vozila koja idu ka Severnoj Makedoniji i Grčkoj čekaju oko 90 minuta. Kraće je zadržavanje na ulazu u zemlju, oko 40 minuta.
Na Horgošu, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta.
Zadržavanje za putnička vozila na Gostunu je 40 minuta na izlazu, a 50 minuta na ulazu u zemlju.
Na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu, čeka se 45 minuta.
Zadržavanje za teretna vozila na Kelebiji i Preševu, na izlazu iz zemlje je sat vremena, dok se na Šidu i Batrovcima čeka dva sata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Vozila čekaju više od sat vremena na prelazu Gradina

Izvor: Danas, 03.Jul.2022

Auto moto Savez Srbije saopštio je danas da je najduže zadržavanje putničkih vozila na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije, gde vozila čekaju oko sat i 10 minuta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.