Gužve na graničnim prelazima

Izvor: RTS, 11.Jul.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na graničnim prelazima

Zadržavanja za putnička vozila su 30 minuta, osim na Graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom, gde su zadržavanja oko 60 minuta. Zbog protesta grčkih carinika saobraćaj je na graničnim prelazima Dojran i Međžitlija potpuno obustavljen za teretna motorna vozila dok se putnička vozila i autobusi propuštaju na svakih sat vremena.

Zadržavanja su višesatna na mađarskim prelazima pri izlazu iz Mađarske.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na naplatnim rampama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pojačan saobraćaj, ali se za sada prolazi bez dužeg zadržavanja.

Na Graničnom prelazu Đevđelija, pored zabrane za teretna motorna vozila, saobraćaj se obavlja bez zastoja i prekida.

Očekuju se nestabilne vremenske prilike, uz moguću kišu i lokalne pljuskove.

Neophodno je da vozači prilagode brzinu uslovima na putu, povećaju odstojanje između vozila i u potpunosti poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i saobraćajne propise.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.