Gužve na granici, čekanja na Horgošu 60, a na Gradini do 180 minuta

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granici, čekanja na Horgošu 60, a na Gradini do 180 minuta

Auto-moto savez Srbije saopštio je da se i danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da se i danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.Vozači su upozoreni i na, zbog turističke sezone i većeg broja vozila, na moguće gužve na graničnim prelazima. "Vrema zadržavanja na graničnim prelazima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je promenljivo jer su zbog turističke sezone i pojačanog saobraćaja česte promene sa tendecijom porasta", dodao je AMSS.Kako prenose mediji na Horgošu je zadržavanje do 60 minuta, a na Gradini i do tri sata. U saopštenju je navedeno i da su u funkciji svi raspoloživi kanali za naplatu putarina pa se ne očekuju zadržavanja duža od 15 minuta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: Beta, 10.Jul.2016

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da se i danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.Vozači su upozoreni i na, zbog turističke sezone i većeg broja vozila, na moguće gužve na graničnim prelazima."Vrema zadržavanja na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.