Gužve na granicama, putnička vozila čekaju dva sata na Horgošu

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granicama, putnička vozila čekaju dva sata na Horgošu

Putnička vozila na graničnim prelazima sa Mađarskom na izlaz iz Srbije čekaju dva sata na Horgošu i sat na prelazima Horgoš 2 i Kelebija.

Krаj rаdne nedelje donosi pojаčаn intenzitet sаobrаćаja nа svim frekventnim prаvcimа, a na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, putnička vozila čekaju sat na izlazak iz Srbije i 20 minuta na ulazak u zemlju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok se na prelazu Šid čeka sat za izlazak iz Srbije.

Putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, sa Severnom Makedonijom, čekaju sat vremena na ulaz u zemlju i 20 minuta na izlaz iz Srbije, dok se na prelazu Gradina, sa Bugarskom, čeka pola sata na izlazak i 15 minuta na ulazak u Srbiju.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom automobili čekaju 20 minuta na prelazu Gostun, dok se pola sata čeka na prelazu Jabuka na ulasku u Srbiju.

Kamioni na izlaz iz Srbije čekaju jedan sat na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, kao i na prelazu Sremska Rača, sa Bosnom i Hercegovinom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na granicama, putnička vozila čekaju dva sata na Horgošu

Izvor: Danas, 15.Avg.2019

Krаj rаdne nedelje donosi pojаčаn intezitet sаobrаćаja nа svim frekventnim prаvcimа, a na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Članak Gužve na granicama, putnička vozila čekaju dva sata na Horgošu se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do sat vremena

Izvor: RTV Pink, 16.Avg.2019, 07:23

Putnička vozila na graničnim prelazima u Srbiji čekaju do sat vremena, saopšteno je danas iz Auto moto saveza Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Krkljanac na granicama: Na Horgošu u ŠEST KOLONA

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, tokom prepodneva čeka se u šest kolona, uz zadržavanja duža od sat vremena...Foto: Mondo/Tamara Sekulović..Iz pravca Mađarske u Srbiju ulazi u dve kolone i za sada nema dužih zadržavanja...Slična je situacija i na prelazu Bajakovo-Batrovci,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.