Gužve na Horgošu do kraja avgusta

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Horgošu do kraja avgusta

Mađarska policija očekuje gužve na graničnoj prelazu Horgoš - Reske tokom svakog vikenda do kraja avgusta.

Prema njihovim podacima, proteklog vikenda mađarsko-srpsku granicu na prelazu Horgoš-Reske prešlo je oko 23 hiljade vozila i 94 hiljade osoba, zbog čega su se formirale kolone i čekalo na prelazu.

“Gastarbajteri koji rade u zemljama zapadne Evrope odlaze na odmor i vraćaju se na posao, a može se očekivati da se tokom celog meseca avgusta subotom i nedeljom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stvaraju redovi i da dolazi do gužvi na graničnom prelazu”.

Mađarska policija očekuje da i sledećeg vikenda saobraćaj bude intenzivniji iz smera Srbije ka Mađarskoj pa savetuju putnicima da se informišu o stanju na prelazima i da po potrebi koriste prelaze Kelebija-Tompa, koji radi 24 sata, kao i prelaze Bački Vinogradi-Ašothalom i Đala-Tisasiget, koji rade od 7 do 19 časova.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Očekuju se gužve na Horgošu do kraja avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2014

Mađarska policija očekuje gužve na graničnoj prelazu Horgoš - Reske tokom svakog vikenda do kraja avgusta...Prema njihovim podacima, proteklog vikenda mađarsko-srpsku granicu na prelazu Horgoš-Reske prešlo je oko 23 hiljade vozila i 94 hiljade osoba, zbog čega su se formirale kolone i čekalo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.