Gužve ispred GSP Beograd zbog povlastica za stare

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve ispred GSP Beograd zbog povlastica za stare

Najmanje 100 penzionera čekalo je danas oko 12 sati ispred zgrade GSP “Beograd” da bi izvadili nove kontrolne markice za besplatnu vožnju u 2011. Iako se činilo da je gužva ogromna, mnogi koji su došli da izvade novi dokument kažu da se red ne čeka duže od pola sata.

GSP „Beograd" podseća korisnike javnog prevoza, koji imaju legitimacije za stare od 65, odnosno 70 godina da im te legitimacije važe do 1. februara 2011. Do navedenog datuma treba da kupe kontrolnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << markicu za 2011. godinu. Cena kontrolne markice je 400 dinara i može se kupiti u prostorijama GSP „Beograd", Kneginje Ljubice 29.

- Imajući u vidu to da ima dovoljno vremena za nabavku kontrolne markice nema potrebe za stvaranjem velikih gužvi. Naime, 10 šaltera GSP „Beograd" rade radnim danom od 7 do 19 časova, a subotom od 8 do 15 časova - poručuju u GSP "Beograd”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove kontrolne markice za osobe starije od 65 godina

Izvor: Studio B, 12.Jan.2011, 13:21

Osobe starije od 65 godina, koje imaju pravo na besplatan prevoz do kraja januara treba da kupe nove kontrolne markice za tekuću godinu. ..U GSPu kažu da legitimacije ne treba menjati jer su važeće...Cena kontrolne markice je 400 dinara i može se kupiti u prostorijama GSP „Beograd", u Ulici...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.