Gužva zbog vikenda i turista: Pojačan saobraćaj, čekanje do 90 minuta

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva zbog vikenda i turista: Pojačan saobraćaj, čekanje do 90 minuta

Beograd -- Na pojačan intezitet saobraćaja zbog vikenda koji je pred nama i velikog broja stranih i domaćih turista mogu računati svi učesnici u saobraćaju, saopštava AMSS

AMSS navodi da se na graničnim prelazima čeka od 20 minuta do sat i po.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije putnička vozila na graničnim prelazima čekaju na Horgošu na ulazu 30 minuta, a na izlazu 30 minuta.

Na Batrovcima na ulazu čekaju 90 minuta, na Gradini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ulazu 60 minuta, na Gostunu takođe 60 minuta, Preševu na izlazu 30 a na ulaz 20 minuta .

Od 22. do 29. jula granični prelazi sa Mađarskom: Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš-2 biće otvoreni od 7.00 do 22.00 časa.

Kamioni na Sremskoj Rači na izlazu čekaju 90 minuta.

Na najfrekvetnijim putnim pravcima za sada zastoja i usporenog saobraćaja nema.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.