Gužva na Horgošu ka Mađarskoj

Izvor: RTS, 17.Avg.2013, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na Horgošu ka Mađarskoj

Pojačan saobraćaj na svim putevima u Srbiji za vikend. Na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj na izlazak iz zemlje se čeka tri sata.

Na većini puteva u Srbiji saobraćaj je pojačan zbog vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 30 minuta, osim na graničnom prelazu Horgoš, gde se na izlasku iz Srbije čeka oko 180 minuta, a ka Crnoj gori na prelazu Gostun između 60 i 90 minuta.

Na naplatnim stanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadržavanja su oko 10 minuta.

Na auto-putu Beograd-Niš izvode se radovi na sanaciji mosta preko reke Lepenice. Zbog prilaza gradilištu biće zatvorena desna kolovozna traka autoputa, a saobraćaj će se obavljati levom trakom, u oba smera. Radovi će trajati do 10. oktobra.

Od 12. do 17. avgusta radi se na kolovozu na delu auto-puta od Batajnice do lakat krivine na auto-putu u smeru Novi Sad-Beograd. Predviđeno vreme radova je između osam i 18 časova.

Na delu auto-puta E-75 saobraćaj je izmenjen u smeru Leskovac-Niš, zbog izvođenja radova na popravci mosta preko reke Nišave.

Zbog radova na deonici auto-put E-75 u zoni Novog Sada, vozila se preusmeravaju kroz službeni prolaz na traku autoputa suprotnog smera (smer Beograd-Subotica) kojom se kreću do prelaska na desnu saobraćajnu traku auto-puta, ukoliko nastavljaju put ka Beogradu.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške, na auto-putu Beograd-Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu i dalje najveća gužva

Izvor: Mondo, 17.Avg.2013

Na većini puteva u Srbiji saobraćaj je pojačan zbog vikenda, a najduže se čeka na graničnom prelazu Horgoš - i do..

Nastavak na Mondo...

SEOBA TURAKA: Na Horgošu se čeka 4 sata na izlazak iz Srbije

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013

Na naplatnim rampama ni na auto-putevima nema većeg zadržavanja vozila..BEOGRAD - Na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko četiri sata na izlazu iz Srbije, a na ostalim prelazima vozila se zadržavaju između 30 i 60 minuta, rečeno je u Auto-moto savezu Srbije...Saobraćaj je pojačan, ali nigde...

Nastavak na Kurir...

Na Horgošu se čeka oko četiri sata na izlazu iz Srbije

Izvor: Press, 17.Avg.2013

Saobraćaj je pojačan, ali nigde još nema velikih gužvi, rekao je Tanjugu dežurni u Operativnom centru AMS S- a Jovica Mitić... Na naplatnim rampama, na autoputevima, takođe nigde nema većeg zadržavanja vozila... Mitić je kazao da je jedino na autoputu Beograd - Niš, u smeru ka Nišu, danas...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.