Izvor: Prva.rs, 09.Okt.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurali su autobus na ekskurziji, sedeli na podu autobusa ali ništa ih ne bili koliko to što njihovi drugari koji nisu imali novca nisu išli!

Od kada se pojavio snimak kako maturanti gimnazije iz Arilja guraju autobus na ekskurziji bura se ne stišava, ali ne samo zbog toga što su morali da pomognu da bi se autobus pokrenuo ili zbog toga što su sedeli na podu zamenskog autobusa već i zbog toga što je s njima putovao predsednik opštine sa suprugom. Ali kako maturanti tvrde nije nima problem što je išao predsednik opštine već što njihovi drugari koji nisu imali novca nisu mogli da krenu s njima. Šta na sve to kaže predsednik opštine, je li išao besplatno na ekskurziju sa suprugom ili je svoj aranžman platio.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.