Gulnoza Said: Ogorčenje zbog presude za ubistvo Ćuruvije

Izvor: VOA, 05.Feb.2024, 22:37

Gulnoza Said: Ogorčenje zbog presude za ubistvo Ćuruvije

"Sada je jasno da se u Srbiji ništa nije promenilo od vremena Miloševića", komentar je Gulnoze Said - predstavnice njujorškog Komiteta za zaštitu novinara (CPJ), povodom presude Apelacionog suda u Beogradu kojom su okrivljeni Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko Romić oslobođeni krivice u slučaju ubistva novinara Slavka Ćuruvije.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CPJ povodom presude u slučaju Ćuruvija: U Srbiji se ništa nije promenilo od vremena Miloševića

Izvor: VOA, 05.Feb.2024

Vašington — "Sada je jasno da se u Srbiji ništa nije promenilo od vremena Miloševića", komentar je Gulnoze Said - predstavnice njujorškog Komiteta za zaštitu novinara (CPJ), povodom presude Apelacionog suda u Beogradu kojom su okrivljeni Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.