Grupa Pravda za Davida se izvinila policiji, traže isto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "Pravda za Davida" se izvinila policiji, traže isto

Grupa "Pravda za Davida" danas se izvinila pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su se, kako kažu, našli uvređenim zbog grubih reči koje su se mogle čuti iz ove grupe, ali je saopštila da očekuju izvinjenje i od policije.

Dragan Dabić, član grupe, saopštio je da pripadnici MUP-a treba da upute izvinjenje prvenstveno zbog "pogrešne" konferencije za novinare u Policijskoj upravi Banjaluka 26. marta prošle godini, i to "već mrtvom Davidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dragičeviću", prenosi Fena.

Dabić je poručio da je u proteklih deset meseci bilo puno neugodnih situacija za članove te grupe, ali i da su i iz grupe upućene reči koje nije trebalo da odu u javnost.

On je istakao da "Pravda za Davida" već deset meseci traži istinu i pravdu u slučaju stradanja mladića Davida Dragičevića.

Dabić je istakao i da grupa nije u kontaktu sa ocem ubijenog Davida, Davorom Dragičevićem.

"Nije nam baš drago što je tako. Trenutno ne znamo gde se nalazi, sem ona dva slučaja kada se oglasio putem Fejsbuka", rekao je Dabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.