Grupa Metalika u novom spotu reklamira Jugo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Metalika u novom spotu reklamira Jugo

LOS ANĐELES/KRAGUJEVAC - Legendarna grupa Metalika nedavno je u eter pustila novi singl, pesmu "Dan koji nikad ne dolazi", kojom najavljuje svoj jubilarni deseti studijski album, a zanimljivo je da singl prati video spot u kojem zapaženu ulogu igra i poznati proizvod s ovih prostora. Naime, u spotu se pojavljuje ponos kragujevačke 'Zastave' - 'Jugo' - a deoničare te firme nikako ne može razveseliti činjenica da je vozilo u spotu pokvareno.

U pomalo konfuznom filmu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji traje gotovo devet minuta i čija se radnja događa u nekom od pustinjskih bespuća gde vojska Sjedinjenih Država zadnjih godina kroji pravdu, pratimo američke vojnike na zadatku (pravo mesto radnje je ipak pustinja nadomak Los Anđelesa).

Nakon što jedan od njih biva ranjen, vojnici na cesti nailaze na prašnjavi Jugo koji im je blokirao put i posumnjaju na zasedu, ali sumnje im nakon napetih trenutaka otklanja žena magičnog pogleda.

Inače, 'Jugo' koji se osamdesetih godina izvozio u Sjedinjene Države, nikada nije upeo postići prodajne rezultate vredne spomena, ali je zato našao svoje mesto u američkoj kinematografiji. Tako se ponos jugoslovenske automobilske industrije pojavljivao u 'Umri muški 3', 'Ko je utopio Monu', 'Boufinger', 'Inspektor Gadžet', 'Vrana'...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.