Grupa D: Kanonada Bajerna, gol Tošića

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa D: Kanonada Bajerna, gol Tošića

Izgledalo je u jednom trenutku da Viktorija iz Plzena neće doživeti debakl na Alijanc areni, ali ipak nije uspela, prenosi "Mocart sport".

 Serhio Aguero (Mančester Siti) i Zoran Tošić (CSKA)

Bajern iz Minhena je češku ekipu ispratio sa pet pogodaka u mreži i zacementirao prvu poziciju na tabeli grupe D - 5:0 (2:0).

Ekipa Pavela Vrbe bila je svesna šta je čeka na gostovanju prvaku Evrope, ali se držala do 25. minuta, kada je Frank Riberi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sigurno izveo najstrožu kaznu nakon prekršaja nad Robenom.

Bavarci su pitanje pobednika na ovom meču rešili već u 37. minutu, nakon odličnog prodora i preciznog udarca fantastičnog Davida Alabe.

Oni koji su keca večeras kombinovali sa tri plus morali su da strepe do 60. minuta i drugog pogotka Franka Riberija. Sjajni francuz je napravio fantastičan dribling na ivici šesnaesterca i potom rutinski prebacio indisponiranog Matuša Kozačika.

Kada je Bastijan Švajnštajger nakon pravovremene asistencije Marija Gecea povisio na 4:0 izgledalo je da će to biti konačan rezultat, ali da ne bude tako potrudio se Gece u nadoknadi vremena.

Bavarci su odbranu evropskog trona započeli sa tri trijumfa iz isto toliko mečeva i imaju tri boda više od drugoplasiranog Mančester Sitija.

 

"Građani" su konačno na pravom putu u Ligi šampiona. Izabranici Manuela Pelegrinija su savladali CSKA na Himki areni i došli do bodova koji bi mogli da im budu presudni u borbi za prolazak u osminu finala - 1:2 (1:2).

Meč u Moskovskoj oblasti rešen je za samo deset minuta u završnici prvog poluvremena. Seriju pogodaka pokrenuo je Zoran Tošić, koji je na majstorski način iskoristio asistenciju Honde i lobovao nemoćnog Harta.

Ipak, fenomenalan pogodak srpskog reprezentativca nije izbacio gostujući sastav iz koloseka. Naprotiv, samo dva minuta kasnije Aguero je iskoristio lošu reakciju Ignaševiča i sa ivice peterca matirao Akinfejeva.

Već u 42. minutu Aguero je postavio, ispostaviće se, konačan rezultat na ovom meču, ali je u nastavku moglo da bude drugačije.

Sudija Ovidiju Hategan je u 75. minutu poništio fantastičan pogodak Ahmeda Muse zbog prekršaja nad Tureom, dok je u trećem minutu nadoknade Džo Hart uz mnogo sreće zaustavio udarac Honde sa ivice peterca.

CSKA je posle dosta vremena odigrao sasvim solidan meč, ali nije imao dovoljno snage, ali ni sreće da se suprostavi odličnom rivalu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grupa D: Kanonada Bajerna, gol Tošića

Izvor: Dzungla.org, 23.Okt.2013

Izgledalo je u jednom trenutku da Viktorija iz Plzena neće doživeti debakl na Alijanc areni, ali ipak nije uspela, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.