Grupa Budvana uhapšena na Cetinju posle molebana, reagovao episkop

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Budvana uhapšena na Cetinju posle molebana, reagovao episkop

Službenici Uprave policije uhapsili su u četvrtak uveče grupu Budvana nakon molebana koji je služen u Cetinjskom manastiru.

Nakon što je episkop dioklijski Metodije došao u prostorije cetinjskog Centra bezbednosti mladići su pušteni na slobodu.

Kako nezvanično sanaju Novosti, momci su uhapšeni odmah nakon što su izašli iz manastira iako nisu pravili nikakve probleme.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa Budvana uhapšena na Cetinju posle molebana: Episkop Metodije morao da reaguje

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020, 00:24

Večeras su službenici Uprave policije uhapsili grupu Budvana nakon molebana koji je služen u Cetinjskom manastir Večeras su službenici Uprave policije uhapsili grupu Budvana nakon molebana koji je služen u Cetinjskom manastir, nezvanično saznaju „Novosti“. Nakon što...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.