Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujičić ide kod Trampa

SREBRENICA - Novi načelnik srebreničke opštine Mladen Grujičić dobio je poziv da prisustvuje 65. molitvenom doručku kod novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa.

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizuju Kongres i predsjednik SAD svakog prvog četvrtka u februaru i naredna je na programu od 31. januara do 2. februara 2017. godine.

Grujičić je rekao Srni da je prije nekoliko dana dobio poziv za prisustvo molitvenom doručku i da mu je čast što je pozvan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da prisustvuje tom događaju.

"Nadam se da će to biti prilika za ostvarivanje kontakata sa nekim značajnim ličnostima i pokušaću da ostvarim nešto korisno za građane Srebrenice", rekao je Grujičić.

Ovom prestižnom događaju svake godine prisustvuje oko 3.000 zvanica iz skoro svih zemalja svijeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZVAN NA MOLITVENI DORUČAK Novi načelnik Srebrenice uskoro kod Trampa u Beloj kući

Izvor: Blic, 30.Nov.2016

Novi načelnik srebreničke opštine Mladen Grujičić dobio je poziv da prisustvuje 65. molitvenom doručku kod novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa...Ovu tradicionalnu manifestaciju organizuju Kongres i predsednik SAD svakog prvog četvrtka u februaru i naredna je na programu od 31. januara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.