Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2023, 11:59

Grujičić: Protiv SRJ 1999. vođen nuklearni i hemijski rat – povećan broj tumora

Ministarka zdravlja Danica Grujičić kaže za RTS da je protiv SR Jugoslavije 1999. godine vođen nuklearni i hemijski rat. Poručuje da međunarodna naučna zajednica treba da ispita kolike su posledice po zdravlje ljudi, ali da je evidentno da imamo povećanje broja malignih bolesti, da su tumori sve agresivniji, kao i da je to uticalo i na porast steriliteta, autoimunih bolesti, kao i mentalnih smetnji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Grujičić: Nuklearni i hemijski rat vođen 1999. ...

Izvor: Beta, 25.Mar.2023

Ministarka zdravlja Danica Grujičić pozvala je danas međunarodnu naučnu zajednicu da ispita kolike su posledice po zdravlje ljudi nakon bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine, tvrdeći da je tada vođen nuklearni i hemijski rat."Korišćenje osiromašenog uranijuma, koji nije očišćen na granici...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.